Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Потрібна допомога
Ми завжди раді вам допомогти
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
0 +1 -1
Психолог Максим Админ. запитав 3 місяці тому

Доброго дня. Виявили ВІЛ недавно, півроку (жовтень) тому. Приймаю терапію регулярно. Вірусне навантаження зараз – 40, на старті прийому таблеток було 35000. Зав’язуються стосунки з дівчиною, про мій статус вона в курсі, але, звичайно ж, стурбована, як і я. Чи безпечний секс з моїм навантаженням? Поцілунки з язиком? Дуже важливо знати, як можна убезпечити взагалі свою другу половину. Дякую за відповідь.

1 відповідь
0 +1 -1
Психолог Максим відповів 3 місяці тому

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Вірусне навантаження менше 40 копій на мл вважається невизначеним. У Вас 40. Існує надійна інформація про те, що ризику передачі ВІЛ статевим шляхом у вашій ситуації немає. За поцілунків, навіть найпристрасніших, ВІЛ не передається. Думаю, що варто спільно відвідати консультацію вашого лікаря-інфекціоніста і детально обговорити все з лікарем. Зазвичай, це дає розуміння та впевненість. Якщо у Вас виникнуть ще запитання, радимо Вам звернутися на нашу ГЛ з питань ВІЛ за тел: 0800500451, наші консультанти нададуть Вам всю необхідну інформацію. Працюємо 24/7, дзвінки – безкоштовні та конфіденційні. Також у нас консультують лікарі-інфекціоністи у робочі дні з 9:00 до 19-00.