Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Потрібна допомога
Ми завжди раді вам допомогти
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
0 +1 -1
Відвідувач сайту запитав 4 місяці тому

Добрий день! Був оральний секс з людиною Віл статус якої невідомий! Після якого за тиждень піднялась температура, тремор, біль в м’язах,суглобах, боліло горло,втрата ваги( нічого не їла, переживання). Субфебрильна температура тримається вже майже 2 місяці. Здано тест – 7, 36,44,50 день, на 22 – іфа в лабораторії, 38 – ПЛР – все негативно.Розумію ,що через три місяці треба здати тест,але порадьте що зараз можна здати,щоб знати результат швидше?Боюсь за дитину.

1 відповідь
0 +1 -1
Психолог Максим відповів 4 місяці тому

Добрий день. Дякуємо за звернення. Більш за все, що у Вас могли бути катаральні явища вірусного характеру (грип, орз, орві та ін.), симптоматика у вірусних інфекцій схожа. Радимо Вам пройти тестування тестсистемою ІФА 4 го покоління. Взагалі оральний шлях це мінімальний ризик який практично є *0*. За додатковою інформацією зверніться на нашу ГЛ з питань ВІЛ за тел: 0800500451, працюємо 7/7, цілодобово, дзвінки анонімні та безкоштовні.