Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Потрібна допомога
Ми завжди раді вам допомогти
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
0 +1 -1
Відвідувач сайту запитав 6 місяців тому

Добрий день! Був незахищений секс, видали тенафовір. Приймаю його вже 10 днів. Але погано себе почуваю. Може це побочка? Хочу кинути. Не знаю що робити…

1 відповідь
0 +1 -1
Психолог Марина відповів 6 місяців тому

Добрий день! Неможна завершувати курс лише через десять днів, необхідно обов’язково його завершити! Справа в тому, що ліки не дають вірусу ВІЛ розмножуватись та прогресувати в організмі. Шкода, що ваш організм різко реагує на ліки. Вам потрібно проконсультуватись з лікарем-інфекціоністом. Ви можете зателефонувати спеціалістам нашої Гарячої лінії за телефоном 0800500451 з 9:00 до 19:00, кожного дня, крім суботи та неділі – це час роботи лікаря-інфекціоніста. Або звернутись на консультацію до лікаря, який робив призначення. Лікар підкаже вам чи ваше погане самопочуття пов’язане з ліками, чи з іншими явищами в вашому організмі.