Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Потрібна допомога
Ми завжди раді вам допомогти
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
0 +1 -1
Психолог Максим Админ. запитав 2 місяці тому

Добрий день. Через 15 тижнів після нск здав ІФА 4  негативний, через 16 тижнів ПЛР РНК кількісний не виявлено, на початку 18 тижнів ІФА4 негативний, але є симптоми збільшення л/в на шиї, печіння язика, слабкість.

1 відповідь
0 +1 -1
Психолог Максим відповів 2 місяці тому

Добрий день. Дякуємо за запитання. Будь ласка, постарайтеся не шукати симптоми ВІЛ. Специфічних проявів ВІЛ-інфекції немає. Зі скаргами варто звернутися до сімейного лікаря та пошукати причину в іншому. Стандартним методом діагностики ВІЛ є ІФА. На підставі сучасних досліджень ІФА 4 покоління точні з 3-6 тижнів від ризику. Ваші результати в 15 та 18 тижнів точні абсолютно. Ви не маєте ВІЛ-інфекції. Намагайтеся не ризикувати в майбутньому, будь ласка. Якщо у Вас є ще запитання на рахунок ВІЛ, Ви можете зателефонувати на нашу ГЛ з питань ВІЛ за тел: 0800500451, наші фахівці нададуть Вам всю необхідну інформацію. Працюємо 24/7, дзвінки безкоштовні та конфіденційні.