Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Потрібна допомога
Ми завжди раді вам допомогти
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
0 +1 -1
Відвідувач сайту запитав 6 місяців тому

Добрий день. Чи можна здавати тест на ВІЛ (з вени) якщо п’єш антибіотики? Чи вплине це на результат?

1 відповідь
0 +1 -1
Кузьміч Валентина відповів 6 місяців тому

Доброго дня! На сьогодні не існує підтвердження, що прийом антибіотиків чи інших лікарських препаратів (окрім АРТ та РrEP) впливає на результат аналізу на ВІЛ. Аби отримати детальнішу інформацію щодо Вашого випадку – Ви можете зателефонувати на нашу Гарячу лінію з питань ВІЛСНІДу 0800 500 451 (безкоштовно, цілодобово, анонімно).