Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Потрібна допомога
Ми завжди раді вам допомогти
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
0 +1 -1
Відвідувач сайту запитав 11 місяців тому

Добрий день! Моїй дружині поставили діагноз ВІЛ. Я негативний. Їй лікар назначив ліки, сказав, що від ВІЛ. А як прочитали все , що може бути і не хочемо їх пити. Щоб дитині не було гірше. 

1 відповідь
0 +1 -1
Психолог Марина відповів 11 місяців тому

Справа в тому, що приймати антиретровірусні препарати необхідно вашій дружині не тільки для її здоров’я, але й щоб дитинка народилась здоровою. Все що ви прочитали і вас так налякало – це побічні дії препаратів і вони не завдадуть шкоди дитині. Саме АРТ запобігає можливому зараженню дитини і під час вагітності, і під час пологів. Тому їх обов’язково потрібно приймати! Вам, ми рекомендуємо, пройти тест на ВІЛ ще через три місяці після останнього тесту, але лікар вам, мабуть, вже рекомендував. З усіх питань ваша дружина може телефонувати на нашу лінію 0800500451, 7/24. На лінії працюють лікарі-інфекціоністи і психологи. Нехай вагітність проходить легко. Здоров’я вашій родині і майбутньому малюку! До побачення.