Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Потрібна допомога
Ми завжди раді вам допомогти
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
0 +1 -1
Психолог Максим Админ. запитав 5 місяців тому

Добрий день. Підкажіть будь ласка, мінет із закінченням в рот був у лютому місяці 2023 року потім почався біль у попереку. Коліна страшенно болять. Здавав аналізи на ВІЛ у 3 тижні 45 днів 3 місяці. 5 місяців 6 місяців 8.5 місяців поки що негативно. Коли можна виключити ВІЛ?

1 відповідь
0 +1 -1
Психолог Максим відповів 5 місяців тому

Вітаю! Дякую за Ваше звернення. Оральний секс описується як мінімальний ризик щодо передачі ВІЛ-інфекції. На підставі термінів ваших обстежень ВІЛ у Вас виключено на 100%. Додаткове обстеження не потрібно. Причину болю в колінах та попереку, будь ласка, пошукайте з сімейним лікарем. Якщо у Вас виникнуть ще запитання на тему ВІЛ, телефонуйте на нашу ГЛ з питань ВІЛ за тел: 0800500451, прцюємо 7/7, цілодобово.