Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Потрібна допомога
Ми завжди раді вам допомогти
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
0 +1 -1
Відвідувач сайту запитав 5 місяців тому

Добрий день! Скажіть, будь ласка, якщо я поцілувався з людиною, в якої невідомий віл статус і була тріснута губа в тієї людини і я відчув кров в роті але в мене ран в роті немає чи можливе зараження в такому випадку.Бо останнім часом голова болить і інколи горло.Від поцілунку пройшло 3 тижні вже чи можуть це бути симптоми перші або просто голова болить від того що переживаю цілий час через це.

1 відповідь
0 +1 -1
Психолог Лєра відповів 5 місяців тому

Добридень. У такий спосіб заразитися неможливо. Слина не містить ВІЛ, а незначна домішка крові недостатня для зараження. Має бути достатньо рясна кровотеча, щоб відбулося зараження. Симптоми, які у Вас з’явилися, можуть бути проявом інших захворювань. Звертайтеся до сімейного лікаря. Телефонуйте нам на нашу “Гарячу лінію” (0800500451) для отримання достовірної інформації та психологічної підтримки.