Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Потрібна допомога
Ми завжди раді вам допомогти
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
0 +1 -1
запитав 16 років тому

Добрий день! ТУрбує проблема. У мене збільшились лімфовузли. Спочатку підщелепні, потім нашийні та потилочні, та вчора ще й один збільшився за лівим вухом. Але підщелепні та нашийні вже зменшились. Лімфовузли неболючі, та невеликі (приблизно в пів горошини, а деякі ще менші за розміром). Збільшені вже 3 тиждні. Злегка поболює горло, рідко сухий кашель. Також мене тербує біль в паху, попереку(особливо після фізичних навантажень)та внизу мошонки. Температури немає, вночі не пітнію, поносу теж немає. Вага у мене практично завжди була невелика (62-63 кг). Зараз 61. Серед висипів – хібащо тільки прищі на спині (я практично завжди в мене були після зими). В ротовій порожнині все ОК. Також здається трохи впав зір. Дуже переживаю чи не заразився я ніде ВІЛ. Оскільки були контакти. Дайте будьласка відповідь на моє питання, оскільки це дуже мене турбує. Я боюсь йти здавати тест, через непередбачуваність результату. Оскільки тільки збільшились лімфовузли, можливо пройде за тиждень. На перед дякую. З повагою Игорь.

1 відповідь
0 +1 -1
Admin відповів 15 років тому