Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Потрібна допомога
Ми завжди раді вам допомогти
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
0 +1 -1
запитав 15 років тому

Добрий день, у мене до Вас таке запитання. Нещодавно (10 днів тому)у мене був статевий контакт із малознайомим хлопцем (оральний секс, при якому партнер ротом доводив мене до задоволення). Яка ймовірність зараження ВІЛ для мене? У мене існує в даний момент тільки один підозрілий симптом: неприємні болі у пальцях руки і долоні та слабкість. Дуже дякую за відповідь.

1 відповідь
0 +1 -1
Admin відповів 15 років тому