Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Потрібна допомога
Ми завжди раді вам допомогти
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
0 +1 -1
Тюнягіна Наталія Админ. запитав 11 місяців тому

Добрий день.В січні мала незахищений секс. Десь через місяць помітила висипання на тілі,відчула збільшення лімфовузлів.Було підвищення температури та пронос. Протягом всього цього часу дуже схудла.Зробила тест та здала кров на вірусне навантаження.Результати негативні,але стан здоровя не покращується. Чи можуть аналізи бути хибними і я справді маю Віл?Дуже страшно

1 відповідь
0 +1 -1
Тюнягіна Наталія відповів 11 місяців тому

Щоб заразитися ВІЛ, інфікована кров, сперма або вагінальні виділення повинні потрапити в організм. Це може статися кількома способами: Займаючись сексом. Ви можете заразитися, якщо у вас є вагінальний, анальний або оральний секс з інфікованим партнером, чия кров, сперма або вагінальні виділення потрапляють у ваш організм. Вірус може потрапити у ваш організм через виразки в роті або невеликі розриви, які іноді розвиваються в прямій кишці або піхві під час статевого акту. Також ризик інфікування збільшується, якщо ви маєте ІПСШ. Багато ІПСШ викликають відкриті виразки на ваших статевих органах. Ці виразки діють як двері для проникнення ВІЛ у ваше тіло. У вашому випадку всі важливі діагностичні процедури вказали на відсутність ВІЛ інфекції. Рекомендовано проходити тестування через три місяці та пів року після ризику інфікування для виключення “періоду вікна”.