Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Потрібна допомога
Ми завжди раді вам допомогти
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
0 +1 -1
Відвідувач сайту запитав 1 рік тому

Добрий день, відбувся незахищений статевий акт через місяць виявили гастрит і разом з цим з’явилися білі цятки в роті та молочниця на язику та щоках, гастрит пролікували, але інші захворювання не зникли, після цього місяць боліла голова, таблетки не допомагали, зробили мрт все добре, біль пройшов сам ро собі, через чотири місяці після статевого акту зробила експрес тест на ВІЛ в ескулабі, результат негативний, я можу виключити інфікування віл, чи потрібно ще раз зробити тест через два місяці?

1 відповідь
0 +1 -1
Психолог Рита відповів 1 рік тому

Добрий день! Аналіз крові на ВІЛ через три місяці після ризику достатньо,