Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Потрібна допомога
Ми завжди раді вам допомогти
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
0 +1 -1
Відвідувач сайту запитав 4 місяці тому

Добрий вечір! На 59 день (8 тижнів ) після контакту, зроблено аналіз ВІЛ 1/1о/2, серологічна діагностика з підтвердженням (антиген та антитіла) 4 покоління ( так запевни в лабораторії )- не виявлено ні антитіл ні антигенів, та тести звичайний  – не виявлено, але клінічні прояви ( температура, біль в м’язах..) на даний час є. То можна видихнути і шукати причину в чомусь іншому? Чи можливо цей аналіз може помилятись?

1 відповідь
0 +1 -1
Психолог Роман відповів 4 місяці тому

Доброго дня. Для тестів 4го покоління цього строку (8тижнів) цілком достатньо. Тому це цілком вірний результат. Але як і всім, хто звертається ми рекомендуємо пройти тестування після 12 тижнів згідно рекомендацій, які є. Втім така кількість аналізів, яку ви зробили говорить про те, що ви можете бути впевненим в цьому результаті. Стосовно симптомів, то вони не є показовими у випадку ВІЛ, адже дуже схожі з іншими хворобами, і тільки тестування може говорити про наявність ВІЛ інфекції.