Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Потрібна допомога
Ми завжди раді вам допомогти
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
0 +1 -1
запитав 13 років тому

Доброго дня! 3 місяці тому у мене був контакт з партнером, який можливо ВІЛ-інфікований. Ми були обережні і користувалися презервативом. Самопочуття хороше, але звиклий аналіз крові показав підвищений рівень лейкоцитів, що зазвичай є свідченням якогось запального процесу в організмі.Чи може це бути приводом для хвилювання? Наперед дякую за відповідь!

1 відповідь
0 +1 -1
Admin відповів 12 років тому