Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Потрібна допомога
Ми завжди раді вам допомогти
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
0 +1 -1
запитав 13 років тому

доброго дня доби! я мати 2річного малюка. місяць тому у нас сталася подія і я досі не можу знайти собі місця, дуже хвилююся: ми гуляли на дитмайданчику, малий заліз на горбок і рачки проїхався по ньому. коли я підійшла, щоб його підняти, побачила на тому місці, де він з,їжджав долоньками та колінами, використаний шприц… оглянула долоньки та колінка дома, наче не виявила сліда уколу, тай він не скаржився… наш педіатр каже, що ми б точно помітили місце уколу, було б почервоніння і біль… а я переживаю, чи міг би вірус (не лише сніду, але й гепатиту) передатися навіть при доторку чи легкої царапини, яку ми могли не помітити, чи для цього потрібний саме прокол, щоб голка добре увійшла… чи може взагалі не було ніякого контакту? щиро вдячна за вашу відповідь!

1 відповідь
0 +1 -1
Admin відповів 12 років тому