Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Потрібна допомога
Ми завжди раді вам допомогти
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
0 +1 -1
Відвідувач сайту запитав 1 місяць тому

Доброго дня! Лікуюсь півтора місяці, виявили вогнищевий туберкульозу легень, чутливий. Скажіть, будь-ласка, чи можу я приймати протизапладні? Мені 41.

1 відповідь
0 +1 -1
Лікар-фтизіатр Ганна Федорівна відповів 1 місяць тому

Доброго дня! З оральними (пероральними) контрацептивами взаємодіє рифампіцин . Ви можете вибирати чи приймати оральні контрацептиви з більш високою дозою естрогену (50 мг), чи застосувати інший метод контрацепції. Це рішення ви приймете разом з своїм гінекологом, після всіх зважень “за” і “проти”.