Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Потрібна допомога
Ми завжди раді вам допомогти
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
0 +1 -1
Відвідувач сайту запитав 8 місяців тому

Доброго дня! У мене проблема, думаю, що від протитуберкульозних препаратів. Жахливо почало випадати волосся, прямо кусками. Шампунь використовую проти випадіння і роблю маски. Ефекту не бачу. Допоможіть, будь ласка. Що ще можна зробити? Мені 37 років, боюсь залишитись лисою.

1 відповідь
0 +1 -1
Лікар-фтизіатр Ганна Федорівна відповів 8 місяців тому

Доброго дня! Ви повинні знати про зворотній характер алопеції та зникнення небажаної реакції після завершення лікування. Додатковий прийом лікарських засобів для усунення алопеції – НЕпотрібний. Клінічно алопеція проявляється випаданням та/або значним витонченням волосся. Для уточнення причини випадіння волосся можна почати з консультації дерматолога-трихолога.