Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Потрібна допомога
Ми завжди раді вам допомогти
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
0 +1 -1
запитав 13 років тому

Доброго дня! У мене був незахищений оральний секс з незнайомою жінкою.Після того неможу знайти собі місця через переживання щодо зараження ВІЛ.Ще й симптоми якісь похожі зявились:печія в горлі,збільшились шийні мязи,інколи потію у ночі. Через 3 тижня після небезпечного сексу я здав аналіз на ВІЛ,результат негативний,але оптична густина сироватки склала 0,215- це про щось говорить? І яка в мене взагалі ймовірність зараження? Наперед спасибі!

1 відповідь
0 +1 -1
Admin відповів 13 років тому