Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Потрібна допомога
Ми завжди раді вам допомогти
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
0 +1 -1
запитав 15 років тому

Доброго дня! У мене така ситуація: уже пройшло більше року від незахищеного статевого акту (хоча він був незахищений, сперма до вагіни не потрапляла). Нібито ніяких ознак СНІДу немає, хоча недавно у мене виявили ерозію шийки матки- не знаю, чи це може бути пов”язане зі СНІДом. Проблема в тому, що одна людина написала, буцімто у хлопця, з яким у мене був незахищений статевий акт, є СНІД. Мені вже здається, що в мене снідофобія… Чи є потреба здати аналіз на СНІД? Останній раз, коли я хворіла простудою у травні, температура трималась 2 дні при тому, що я ліків не вживала – тільки пила чай з лимоном. Крім того хлопця в мене було ще 2 партнери, але з ними все було безпечно.Чекаю відповіді. Наперед дякую

1 відповідь
0 +1 -1
Admin відповів 14 років тому