Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Потрібна допомога
Ми завжди раді вам допомогти
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
0 +1 -1
Відвідувач сайту запитав 2 місяці тому

Доброго дня! Вже більше року збільшені підщелепні лімфовузли, здавав кілька разів (2-6-7-13 місяців) тест на Віл, негативний Але лікарі знайшли Епштейн Барра Зараз гематолог сказав зробити купу аналізів, серед яких ІФА на віл Читав, що може дати ложнопозитивний результат на віл при Епштейн Барі Які можна здати таки більш точні аналізи, щоб не мати серцевого нападу, що відокреплять вірус Епштейн Барра? 

1 відповідь
0 +1 -1

Наукових даних про взаємодію вірусу Епштейн-Барра і ВІЛ немає. Для встановлення діагнозу ВІЛ, за протоколами МОЗу достатньо 6 місяців після ризикованої ситуації. Збільшення лімфатичних вузлів пов’язано з будь яким запальним процесом в організмі, тому варто звернутися до сімейного лікаря і шукати іншу проблему, окрім ВІЛ.