Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Потрібна допомога
Ми завжди раді вам допомогти
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
0 +1 -1
запитав 13 років тому

Доброго дня! Я вирішила здати тест на ВІЛ, аби дізнатися свій ВІЛ статус у Обласному центрі СНІДУ. До цього незахищений контакт був аж 3 роки тому. Просто, дізнавшись,що вірус може безсимптомно існувати в організмі до 10 років, я злякалася. Кров з вени в мене брали вакутейнером і ВІЛ статус виявився негативним. Але вся справа в тому, що на наступний день після здачі крові мені почало боліти горло, а через тиждень розпухли мигдалинки і горло боліло дуже сильно. Я зайнялася лікуванням у лора і майже півтора місяці не могла вилікувати горло. До цього усього почала боліти спина і терпне бедро. Я подумала, що мене могли заразити у Центрі СНІДУ, хоча його працівники запевняють, що це не можливо і пропонують здати повторний аналіз, дочекавшись 3 місяці. Я довіряю Центру СНІДУ, проте не довіряю медсестрі, яка брала в мене кров, адже точно не дивилася, як вона відкривала голку. Більше того, після здачі крові боліла рука і терпли пальці. Чи можуть заразити у Центрі СНІДУ і чи варто у таких випадках повторно здавати аналіз?

1 відповідь
0 +1 -1
Admin відповів 13 років тому