Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Потрібна допомога
Ми завжди раді вам допомогти
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Питання-ВідповідьРубрика: Вагітність і ВІЛДоброго дня! Чи може випадати волосся від препаратів проти туберкульозу? Що робити ? Дякую.
0 +1 -1
Лікар-фтизіатр Ганна Федорівна Админ. запитав 12 місяців тому

Доброго дня! Чи може випадати волосся від препаратів проти туберкульозу? Що робити ? Дякую.

1 відповідь
0 +1 -1
Лікар-фтизіатр Ганна Федорівна відповів 12 місяців тому

Доброго дня! Так, випадіння та/або значне витончення волосся є клінічними проявами можливої алопеції при лікуванні туберкульозу такими препаратами як: H, Eto/Pto. Призначення додаткових лікарських засобів для усунення алопеції не потрібно. Після завершення лікування має місце зворотній характер алопеції та зникнення проявів побічної реакції . Але, в будь-якому випадку, Вам потрібно сказати про це своєму лікуючому лікарю та отримати консультацію лікаря-дерматолога.