Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Потрібна допомога
Ми завжди раді вам допомогти
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
0 +1 -1
Відвідувач сайту запитав 1 рік тому

Добрый день. У мужа была температура очень сильно заболел. Неделю под 40. Потом ещё неделю 39. Был один с дедушкой.почти почти год температура то подымалась,то опускалась во основном  утром . У дедушке только насморк и кашель. Я приехала,пошли на рентген под сомнением туберкулёз закрытый. Совещались решили лечить. Но вот уже полтора месяца картина не меняется по-прежнему температура по вечерам ростки. Как настоять на дополнительных анализах. Такак приехав у меня тоже появились странные симптомы. Первое это насморк,горло.У ребенка тоже насморк и боль в животе . Температура растеет,Ноя пью профилактику от ТБ. Возможно мужу поставили не верный диагноз. 

1 відповідь
0 +1 -1
Інна Луцюк відповів 1 рік тому

Доброго дня. Так все можливо, але лікарі коли виставляли діагноз мали опиратись на результати досліджень. такі як аналіз мокротиння, LAM- тест, посів мокротиння. КТ ОГК, тест на ковід, аналіз крові на ВІЛ, Потрібно звернутись до свого лікаря фтизіатра і обговорити з ним наявні скарги, можливо потрібно зробити додаткові дослідження, повторити ренген легень а краще зробити КТ ОГК так це дослідження є більш інформативним. Потрібно знати результати посіву щоб виключити чи немає стійкості до препаратів При потребі проконсультуватись у інфекціоніста, сімейного лікаря. Дякуємо за звернення, будьте здорові!