Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Потрібна допомога
Ми завжди раді вам допомогти
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
0 +1 -1
запитав 14 років тому

Приблизно два міся ці тому син хазяйки на квартірі на якій я живу дав мені 2 презирвативи які були запичатані,і коли нікого не було дома я попробував їх надіти бо ніколи дотого я невдягав презирвативи і хотів подивитися як це робиця. Після того як я розкрив презирватив там було небагато якоїсь білої речовини.Знявши презирватив, буквально наступного дня у мене почалися якісь болі ниначе щось коле по всьому тілі з часо болі посилювалися і почалися нервові імпульси через тиждень появилося почервоніння на члені яке дуже свербіло,але після 4 днів воно зникло ,але болі неприкратилися.Приблизно 2 тижні назад я здав розвернутий аналіз крові і він показав лейкоцитів 6,0*10;гемоглобіна 150; еретроцитів 5,0*10;інші показники були такі 1%;1%;61%;34%;3%.Доктор сказав що з аналізами все нормально.А буквально 3 дні назад у мене на геніталіях появилося почервоніння яке чешиться.Чи неможна заразитися таким способом і чи ці симптоми не схожі на симптоми віл.Статевого акту ніколи немав.

1 відповідь
0 +1 -1
Admin відповів 14 років тому