Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Потрібна допомога
Ми завжди раді вам допомогти
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
0 +1 -1
Психолог Михайло Админ. запитав 1 тиждень тому

В минулому році зустрічався з дівчиною декілька місяців. Були незахищені статеві контакти. Коли ми розстались, то десь через два місяці в мене погіршився стан здоров’я, збільшились лімфовузли та з’явився білий нальот на язику, вже декілька разів хворів. Майже зразу протестувався на ВІЛ, потім через 4 місяці – негативні результати. Тепер чекаю щоб протестуватись через шість місяців. Чи може бути позитивний результат?

1 відповідь
0 +1 -1
Психолог Михайло відповів 1 тиждень тому

Вітаємо! Згідно медичних протоколів результати тестування будуть достовірними вже через 3 місяці після останньої ризикованої ситуації. Тим більше, якщо у вас в цей період відбувається запальний процес в організмі, то в такому випадку тест обов’язково зафіксує наявність інфекції якщо це пов’язано з нею. Якщо результати негативні, то потрібно звернутись до сімейного лікаря з метою з’ясування причин зниження роботи імунної системи. Дякуємо за звернення.