Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Потрібна допомога
Ми завжди раді вам допомогти
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
0 +1 -1
Відвідувач сайту запитав 4 місяці тому

Якщо у вас виникли запитання щодо ВІЛ чи туберкульозу, пишіть нам у чат.Ми завжди раді вам допомогти! Марина  Прочитано20:58 Консультація з питань Туберкульозу 20:59 Доброго вечора! Чим ми можемо вам допомогти? Михайло  Прочитано21:01 Доброго вечора. В мого чоловіка проба на туберкульоз була 16 мм. Що ви порадите чи потрібно йому проходити курс лікування? Фтезіатр каже що краще вбити бактерію але я боюсь побічних дій для організму.  Прочитано21:07 Він пройшов радіо все чисто 21:13 Чи можемо ми запропонувати вам зателефонувати завтра з 8:00 до 18:00 по тел. 0 800 50 30 80? Наразі лікар фтизіатр закінчив своє чергування і буде лише завтра зранку. Дзвінки безкоштовні та конфіденційні. Михайло  Прочитано21:15 Ми знаходимось за кордоном 21:16 В такому випадку завтра знову напишіть свою ситуацію і лікар фтизіатр зможе вам відповісти з 8:00 до 18:00 за київським часом. Михайло  Прочитано21:17 Дякую вам велике я завтра напишу. Миру Вам та здоров’я. 21:18 Будь ласка, чекаємо вас завтра. Михайло Сьогодні 08:27 Якщо у вас виникли запитання щодо ВІЛ чи туберкульозу, пишіть нам у чат.Ми завжди раді вам допомогти! Рита  Прочитано08:28 Консультація з питань Туберкульозу 08:28 Добрий ранок Лєра  Прочитано08:29 Добрий ранок 08:31 Яке у вас питання? Лєра  Прочитано08:34 В мого чоловіка проба на туберкульоз була 16 мм. Що ви порадите чи потрібно йому проходити курс лікування? Фтезіатр каже що краще вбити бактерію але я боюсь побічних дій для організму. І чи є вірогідність що після лікування він може знову захворіти. Він не відчуває ніяких симптомів. Пропонують варіанти прийом ліків або радіо кожні 6 місяців. Ми знаходимось в Франції. Коли він був в нього реакція завжди була позитивною. Був малим Але після додаткових досліджень все було добре  Прочитано08:37 Тут наводять завжди статистику захворюваності в Україні але ми не були вдома протягом 10 років. Захворіти можна буть де ми це розуміємо. І не знаєм як краше

1 відповідь
0 +1 -1

Добрий день. Враховуючи Ваш запит є декілько запитань: 1. Ви описуєте реакцію у 16 мм, скажіть будь ласка, які результати дообстеження: Рентген ОГК, результати загального аналізу крові? 3. Чи не має у Вашого чоловіка протипоказів до проведення проби Манту , які можуть дати недійсний результат? 2. Якщо у вас всі дообстеження в нормі, та тільки є віраж туберкулінової проби, то в донному призначають профілактику, а не лікування . В Вашому випадку треба більш детальна інформація, рекомендуємо зателефонувати на Гарячу Лінію з 8.00-18.00 за телефоном 0800503080 Чекаємо на Ваш дзвінок.