Благодійна організація «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу»

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ФОНД ПРОФІЛАКТИКИ ХІМІЧНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ТА СНІДУ
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
Потрібна допомога
Ми завжди раді вам допомогти
з питань туберкульозу
з питань ВІЛ/СНІД
0 +1 -1
запитав 14 років тому

Здравствуйте! Прошу помочь расшифровать иммунограмму. Почему может быть низким CD4? Я два раза в течение месяца сдавал кровь на ВИЧ (ИФА), с отрицательным результатом – антитела не обнаружены. К какому врачу идти. Лейкоциты — 5,5 х 109/л; Норма — 4,0 – 9,0 х 109/л Лейкоформула: (Э — 3; П — 2; С — 48; Л — 41; М — 6) % Абс. число лимф. — 2,25 х 109/л; Норма — 0,7 – 3,7 х 109/л CD4 — 0,254 х 109/л; Норма — 0,45 – 2,0 х 109/л CD8 — 0,154 х 109/л; Норма — 0,15 – 0,9 х 109/л CD4/CD8 — 1,65; Норма — 1,3 – 2 х 109/л CD19 — 0,162 х 109/л; Норма — 0,16 – 0,37 х 109/л IgG — 13,5 г/л; Норма — 6,0 – 18,0 г/л IgA — 2,25 г/л; Норма — 1,0 – 5,0 г/л IgM — 0,5 г/л; Норма — 0,5 – 1,8 г/л Фагоцитоз — 84%; Норма — 40 – 80 %

1 відповідь
0 +1 -1
Admin відповів 12 років тому